20 april 2017

Uppföljningsorder från ledande matföretag i Nordeuropa

Efter en första order på elva maskiner och en uppföljningsorder på ytterligare tre har Nimo-KG nu levererat fjorton maskiner för intern produkthantering till ett av norra Europas ledande matföretag inom kött- och charkprodukter.

– Kunden såg ett stort behov av att uppdatera sina maskiner mot ny utrustning, både för produkteffektiviteten och för arbetssäkerheten. Det är två av våra expertområden samtidigt som vi har lång erfarenhet av just kött- och charkindustrin, säger Anders Pålsson, säljare på Nimo-KG.

Tretton kundanpassade enpelarlyftar för skänkvagn, SKV 300 C3-V, och en specialdesignad maskin, det har Nimo-KG nu levererat till det internationella matföretaget. Utrustningen kommer användas för att hantera bland annat kött- och charkprodukter, delikatesser och fast food. Det är en stor order men inget ovanligt för Nimo-KG som är vana att leverera utrustning till stora produktionsindustrier över hela världen.

– Många av våra ordrar handlar att uppdatera industriers maskinparker. Det innebär ofta att vi specialdesignar och anpassar utrustningen efter kundens behov och hur produktionsprocessen ser ut, säger Anders Pålsson.

Gå tillbaka till nyhetsflödet