28 september 2022

Nimo-KG ställer ut på Scanpack 4-7 oktober

Nimo-KG deltar återigen på Scanpack som äger rum 4-7 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Skåneföretaget kommer visa pallvändaren DD 1.25 från engelska Premier, samt den nyutvecklade skänkvagnstömmaren SKV 300 HA-T.

– SKV 300 HA-T är en nyutvecklad version av vår äldre hydrauliska skänkvagnstömmare ”HA 90”. Den har funnits med oss i över 30 år, men har nu fått ett nytt utseende med en rad förbättringar, och vi hoppas att även kunderna ser fördelarna. Pallvändaren DD 1.25 är en väldigt användarvänlig och enkel maskin att jobba med, samtidigt som den inte tar mycket plats, säger Anders Pålsson, säljare för Norden på Nimo-KG.


Anders Pålsson, säljare Nimo-KG.

Scanpack är norra Europas största mötesplats där alla som arbetar inom förpackningsbranschen kan dela idéer om ny teknik, nya material och nya lösningar inom förpackningsbranschen. För Nimo-KG är mässan en värdefull möjlighet att knyta nya kontakter både med slutkunder och återförsäljare.

– Vi har varit med och ställt ut sen mässan startade, och själv har jag varit med sedan 2008. Det är en bra mötesplats som har gett oss många nya kunder och kontakter, säger Anders Pålsson.

Nimo-KG är en av Europas främsta leverantörer av utrustning för intern produkthantering. Verksamheten startade 1958 och bolaget levererar idag skräddarsydda lösningar för intern produkthantering till kunder över hela världen.

Scanpack
Svenska Mässan i Göteborg
4-7 oktober
Besök Nimo-KG i monter E00:11

Gå tillbaka till nyhetsflödet