14 september 2017

Nimo-KG skördar framgångar i Frankrike

En ny kund i Frankrike har köpt en av Nimo-KG:s tvåpelarlyft SK 800 MK2. Företaget arbetar globalt med konstruktion och försäljning av fyllningsmaskiner för en rad olika produkttyper. Lyften som Nimo-KG levererat är skräddarsydd för att passa till kundens doseringsmaskiner och kommer användas för att tömma kött.

– Det är verkligen kul att ha en ny uppdragsgivare i Frankrike som är aktiv på en global marknad, vår förhoppning är såklart att detta utvecklas till en långsiktig relation. Vi har sedan tidigare en återförsäljare i landet som beställt 12 maskiner bara det senaste halvåret, nu kan vi växa ytterligare på den franska marknaden, säger Eva Johansson, säljare på Nimo-KG.

I början av 2016 deltog Nimo-KG på IFFA, den ledande internationella fackmässan för livsmedelsindustrin. Mässnärvaron gav snabbt resultat i form av ordrar från både Hong-Kong och Singapore, och det var på IFFA som även den nya franska kunden först kom i kontakt med skåneföretaget och tvåpelarlyft SK 800 MK2.

– Vi arbetar på en internationell marknad och har kunder över hela världen. Därför satsar vi mycket på vår mässnärvaro, särskilt på IFFA. Den nya kunden i Frankrike visar att det är en framgångsrik strategi.

Gå tillbaka till nyhetsflödet