27 april 2022

Nimo-KG presenterar bästsäljande hydraulisk tömmare och remdriven lyft på IFFA, 14-19 maj

IFFA 2022
Nimo-KG och vd Martin Olsson tar med sig två bästsäljare till IFFA.

Nimo-KG återvänder till IFFA, världens ledande mässa för köttindustrin, och kommer presentera två storsäljare som effektiviserar produktionsprocessen för tillverkare inom köttindustrin – den hydrauliska tömmaren SKV 300 HA-T och den remdrivna lyften SK 800 MKB.

– Det här är två av våra nyaste maskiner som har varit mycket populära det senaste året, särskilt inom köttindustrin. Den remdrivna lyften är lämplig för tillverkare med krävande produktionsprocesser och höga hygienkrav, och den hydrauliska tömmaren är en uppgraderad version av vår tömmare för vagnar, säger Martin Olsson, vd på Nimo-KG.

Genom åren har Nimo-KG:s lyft- och tömningsutrustning gjort företaget från södra Sverige till ett välkänt namn inom livsmedelsindustrin och i synnerhet köttsektorn. Nimo-KG:s tidigare deltaganden på IFFA har resulterat i flera ordrar, bland annat från Hong Kong och Singapore. IFFA samlar mer än 60 000 besökare från 140 olika länder.

– IFFA är en unik mötesplats för den internationella köttindustrin med utställare och besökare från hela världen. Målet är att träffa både potentiella slutkunder och återförsäljare på den internationella marknaden. Det är också ett värdefullt tillfälle för oss att få feedback och förslag från branschen. Skräddarsydda lösningar och maskiner är vår specialitet, och därför är det värdefullt att få slutanvändarnas åsikter.

Experter på anpassat och skräddarsytt

Nimo-KG levererar skräddarsydda lösningar för intern produkthantering till kunder över hela världen. Sedan starten har företaget kontinuerligt utvecklat sitt sortiment av maskiner och utrustning, och anpassat dem efter kundernas vitt skilda behov. Nimo-KG är alltid med kunderna från start till mål och ansvarar för eventuella justeringar och kompletteringar.

– Vår starka sida är kundanpassningar. Behållarstorlekar, tömningshöjder och tillgängligt utrymme, är några av de förutsättningar som hela tiden varierar, så vi konstruerar och designar varje maskin för sig själv, säger Martin Olsson, vd på Nimo-KG.

Besök Nimo-KG på IFFA i hall 8.0, stånd F97, och läs mer här:
https://iffa.messefrankfurt.com/frankfurt/en/exhibitor-search.detail.html/nimo-kg-ab.html

Gå tillbaka till nyhetsflödet