5 november 2015

Nimo-KG i exklusivt avtal med Sæplast

Nimo-KG har skrivit ett exklusivt avtal med en ny internationell samarbetspartner. Det är Sæplast vars produkter nu kommer säljas av Nimo-KG på den svenska marknaden.

– Nimo-KG kommer vara exklusiv distributör av Sæplasts produkter i Sverige. Vi ser det som ett utmärkt komplement till vårt befintliga sortiment inom intern produkthantering, och något som gör att vi kan leverera ännu bättre lösningar till våra kunder, säger Martin Olsson, vd för Nimo-KG.
För Sæplast innebär avtalet en ingång till flertalet nya marknader där Nimo-KG länge har varit en inarbetad aktör med stort förtroende.

– Att vi valde Nimo-KG som exklusiv distributör av våra produkter beror på deras kunskap och erfarenhet tillsammans med deras breda kontaktnät, det är ovärderliga komponenter för oss. Vi har tidigare undersökt möjligheten att ge oss in på den svenska marknaden men vi har inte haft de nödvändiga kontakterna. Det här är ett viktigt och positivt steg framåt för oss, säger Holmar Svansson, försäljnings- och marknadschef för Sæplast.

På bildens ser vi när Holmar Svansson, marknadschef Saeplast, och Martin Olsson, vd Nimo-KG, skriver under det nya avtalet.

Läs mer här.

Gå tillbaka till nyhetsflödet