15 april 2021

Nimo-KG får repeatorder från schweiziskt bageri

SK 88 MK 5

Nimo-KG har fått en repeatorder från Schweiz största bageri på en tvåpelarlyft av modellen SK 800 MK2. Nimo-KG har specialdesignat lyften så att den ska fungera tillsammans med kundens degblandare.

– Både de första maskinerna vi levererade till bageriet och den vi ska leverera nu är utrustade med roterande behållare för att hantera degen på bästa sätt. En lösning som bevisligen fungerar, att kunden återkommer är det bästa kvittot vi kan få på kvaliteten och driftsäkerheten på våra produkter, säger Peter Becker, säljare på Nimo-KG.

Förutom själva maskinen levererar Nimo-KG även tillhörande degbehållare, något som bagerier ofta annars behöver köpa dyrare av samma tillverkare som levererar degblandaren.

Nimo-KG:s tvåpelarlyft SK 800 MK2 används i en rad olika industrier, bland annat inom livsmedelsindustrin där den används för lyft och tömning av produkter från storbehållare till exempelvis formningsmaskin, påfyllare, kvarn och blandare. Lyften kommer i flera olika utföranden och kan anpassas för att integreras i alla produktionsprocesser.

Nimo-KG konstruerar och tillverkar maskiner för intern produkthantering. Företagets lyft- och tömningsutrustning såsom enpelarlyft och tvåpelarlyft har under årens lopp gjort företaget till ett välkänt varumärke i tillverkningsindustrin och livsmedelsbranschen. Varje år levereras över 200 maskiner till kunder över hela världen inom bland annat segmenten kött- och chark, bageri, mejeri, grönsaker, fisk, kolonialvaror och avfall.

 

Gå tillbaka till nyhetsflödet