18 mars 2024

Nimo-KG demonstrerar enpelarlyft för livsmedelsindustrin på Anuga Foodtec 19–22 mars

Nimo-KG deltar på årets upplaga av Anuga Foodtec, en av världens största mötesplatser för livsmedelsbranschen där nya innovationer och tekniska lösningar presenteras. Nimo-KG kommer vara på plats i Köln tillsammans med systerbolaget Backsaver, och visa upp enpelarlyften SKV 300 C3 som är designad för att effektivisera produktionen oavsett typ av livsmedel.

– Det är en av våra bäst säljande maskiner som vi under åren har vidareutvecklat efter de behov och krav som kunderna inom olika produktionssegment stöter på, främst kopplat till effektivitet, hygien och säkerhet. Anuga Foodtec är en bra möjlighet för oss att visa upp den och vårt övriga sortiment för en bred publik som innefattar alla olika sektor inom livsmedel, säger Martin Olsson, vd Nimo-KG.

Anuga Foodtec

Anuga Foodtec har fokus på innovativa produkt- och teknikutvecklingar inom den internationella livsmedels- och dryckesindustrin. Nimo-KG är i grunden ett teknikföretag med både hög expertis och lång erfarenhet inom produkthantering och livsmedelsproduktion, vilket gör Anuga Foodtec till ett passande forum.

– Målsättningen är att träffa potentiella slutkunder och återförsäljare på den internationella livsmedelsmarknaden, oavsett om det handlar om mejeri-, kött- eller fiskindustrin. Det är också ett värdefullt tillfälle för oss att få feedback och förslag från branschen. Skräddarsydda lösningar och maskiner är vår specialitet, och därför är det värdefullt att få slutanvändarnas åsikter.

Besök Nimo-KG på Anuga Foodtech i hall 6, stånd C108, och läs mer här: https://www.anugafoodtec.com/

Gå tillbaka till nyhetsflödet