24 oktober 2022

Åter på plats, Nimo-KG till Chark SM 2022

Den 26-27 oktober är det äntligen dags för Chark-SM att göra en efterlängtad comeback på Eriksbergshallen i Göteborg. Intresset är större än någonsin, över 70 företag är anmälda att delta på mässan som förutom tävlingen arrangerar konferens med efterföljande bankett på kvällen. Nimo-KG är som vanligt med. 

– Det här är vår absoluta hemmamarknad med lyftar för direktkunder inom charkuteribranschen här i Sverige. Eftersom det är charkbranschens största festlighet är det både kul och viktigt att vara här och mingla, säger Martin Olsson, vd på Nimo-KG.

Nimo-KG på Chark SM 2022

Informella kontakter och nätverkande är värdefullt för att höra vad som är på gång i branschen. Mässan i år lockar flera hundra deltagare och över 70 företag. På årets mässa är Nimo-KG sponsor och prisutdelare i klassen Isterband. 

– Nimo-KG är ett välkänt varumärke här och i år har vi med lyften SKV 300 HA-T i montern för att demonstrera. Mässan har varit inställd några år, så det är verkligen kul att få träffa alla i branschen igen och som alltid lika spännande att se vilken som blir årets bästa falukorv. 

Nimo-KG designar och tillverkar maskiner för intern produkthantering. Företagets lyft- och tömningsutrustning, KG-lyften, har under årens lopp gjort Nimo-KG till ett välkänt namn i livsmedelsbranschen. Varje år levereras över 150 maskiner till kunder över hela världen. 

Gå tillbaka till nyhetsflödet