23 mars 2021

Mekanikkonstruktör sökes till Nimo-KG

Nimo flyttar in i nya kontorslokaler

Som mekanikkonstruktör på Nimo-KG i Kågeröd konstruerar du kundanpassade rostfria maskiner för material- och produkthantering. Du är delaktig i hela processen från kundens förfrågan till att maskinen fungerar på plats. Du får arbeta i en dynamisk miljö, tillsammans med engagerade kollegor i ett litet företag med global närvaro.

I jobbet ingår konstruktion av kundanpassade maskiner till kunder främst inom livsmedelsindustrin. Maskinerna är utrustning för intern produkthantering såsom lyft och tömningsutrustning, vågar, pallhantering, nivåreglerare, satsningsstationer och specialbehållare. Du arbetar i projekt som utgår från kundens behov och order. Du har kontakt med tillverkare och leverantörer. Resor förekommer, mest inom Sverige men också till Tyskland, Frankrike och inom Norden.

Nimo-KG är ett lokalt förankrat teknikföretag med global närvaro. Vi är en av Europas främsta leverantörer av anpassad utrustning för intern produkthantering. Verksamheten startade 1958 och levererar idag skräddarsydda lösningar till företag inom livsmedelsindustrin över hela världen. Tillverkningen sker externt i ett nätverk av leverantörer såväl i närområdet som utomlands.

Läs mer om tjänsten och ansök

Gå tillbaka till nyhetsflödet