27 november 2017

Jenny Lindahl Nyberg är Nimo-KG:s nya administratör

Nimo-KG:s senaste tillskott heter Jenny Lindahl Nyberg och är företagets nya administratör. Hon kommer senast från ett företag i kabelindustrin där hon arbetade med administration och grafisk formgivning i 23 år.

– Jag är redo för nästa steg i min karriär och rollen som administratör hos Nimo-KG passar mig perfekt. Det är ett spännande företag i en intressant bransch och jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet, säger Jenny Lindahl Nyberg.

Jenny gjorde sin första dag hos Nimo-KG den 21 november och spenderar den första tiden med att sätta sig in i arbetsuppgifterna och företagets rutiner.

– Jag kommer ha ett helhetsansvar för alla delar av administrationen, arbetsuppgifterna liknar de jag haft tidigare men i en helt ny bransch. Eftersom Nimo-KG är verksamma i hela världen får jag också användning för mina språkkunskaper i tyska och franska.

Som Kågeröd-bo kände Jenny till Nimo-KG innan hon sökte positionen som administratör.

– Nimo-KG har funnits länge i Kågeröd och det känns kul att få bidra till det lokala näringslivet. Jag känner mig redan som hemma, det är en bra stämning med trevliga kollegor.

Gå tillbaka till nyhetsflödet