LOGO KG

Om Nimo-KG

Vi är en av Europas främsta leverantörer av utrustning för intern produkthantering. Verksamheten startade för mer än 50 år sedan och idag levererar vi skräddarsydda lösningar för intern produkthantering till kunder över hela världen. Sedan 1958 har vi kontinuerligt utvecklat vårt sortiment av produkter och anpassat dem efter kundernas vitt skilda behov. År 2003 nådde vi milstolpen 10 000 levererade maskiner, och siktet är sedan dess inställt på lika många till. Utifrån ledorden Flexibilitet, säkerhet och hygien har vi sedan starten arbetat för att effektivisera samtliga moment av produktionsprocessen samtidigt som kvalitén säkerställs. Kort sagt, vi löser kundens problem.

  • Flexibilitet: Vår utrustning och våra produkter är enkla att anpassa efter kundens önskemål för att integreras i befintliga processlinjer
  • Säkerhet: Vi arbetar hårt för en hög säkerhet både för den som använder utrustningen och för varan som hanteras
  • Hygien: Samtliga våra produkter är modernt designade för att underlätta rengöring

Vi arbetar tillsammans med kunder från många olika branscher och segment så som livsmedel, läkemedel, verkstadsprodukter och avfall. Olika branscher ställer olika krav, och att vi är aktiva inom flera olika segment gör att vi hela tiden utvecklas och får nya branschrelaterade kunskaper. Samtidigt som vi har en i grunden välbeprövad arbetsprocess så ser vi vårt arbete som ett hantverk där varje kunduppdrag är unikt.

Vårt produktsortiment består av kompletta rostfria lösningar för alla typer av intern produkthantering. Samtliga produkter svarar mot samtliga de krav på ergonomi, säkerhet och hygien som ställs av våra kunder och av de olika branscher som vi jobbar mot. Vi konstruerar också nyckelfärdiga anläggningar i samråd med kunden utifrån dennes önskemål och behov. Några av våra produkter är:

  • Skänkvagnar, transportvagnar, behållare
  • Vertikaltransportörer, nivåreglerare
  • Vågar & vågstationer
  • Enpelarlyftar, tömningsmaskiner, lyft- och tippmaskiner
  • Skräddarsydda nyckelfärdiga anläggningsarbeten

 P1030719 2 web